Nákupní košík je prázdný

Další zákazník se těší na návěs Annaburger HTS 22.12

Pátek 21.02.2014

Návěsy Annaburger se sedmimetrovou korbou se stávají více populární nejen u českých farmářů. Stále více zákazníků potvrzuje, že takovýto návěs na dvou nápravách a agregovaný s traktorem o výkonu 160 - 200 koní je ideálním řešením dopravy materiálů na zemědělské farmě. Souprava má velmi pěknou dopravní výkonnost a nízké pořizovací i provozní náklady.

Návěs HTS 22.12 není třeba dlouze představovat. Korba je dlouhá 7 metrů a při výšce bočnic 1,8 m má objem 29 m3. Návěs je vybaven rolovací plachtou, senážními nástavky 550 mm a koulí K 80. Podvozek vozu je hydropneumaticky odpružen, stejně jako oj návěsu. Stále více zákazníků se rozhoduje pro tento druh odpružení, protože přináší veliký komfort při jízdě v poli i na silnici a navíc zaručuje klidnou jízdu bez rázů, které by se přenášely na traktor. Díky tomu je možné návěs agregovat s menšími a slabšími traktory. Na návěsu nemohou chybět pneumatiky Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5.

Návěs zákazníkovi ze středních Čech prodala firma Daňhel Agro a.s., náš partner v regionu středních a jižních Čech. Přejeme zákazníkovi mnoho spokojenosti s novým návěsem Annaburger.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás