Nákupní košík je prázdný

Další Xerion s aplikátorem kejdy v podniku služeb Agroslužby Žďár nad Sázavou

Čtvrtek 31.03.2011

Sázka na dělenou aplikaci a samochodnou techniku Claas se vyplácí...

Včera si náš kolega ,vedoucí servisu Zdeněk Obleser máknul, protože narychlo upravoval cisternovou nástavbu na nosiči Claas Xerion ,tak aby mohla již dnes aplikovat kejdu. Nosič s nástavbou dorazeil ze Slovenska jako použitý, proto bylo potřeba jak podvozek tak nástavbu uvést do "prozativního " provozu. Následně bude "druhý samochod s nástavbou" dovybaven o lapač kamenů, Roto-cut 10 000 pro lepší řezání materiálu a také o nasávací ruku. Do hlavní sezony bychom měli na nosič namontovat ještě nový hadicový aplikátor a také nové výkonnější čepradlo Vogelsang.

Servis na čerpadla Vogelsang

Díky autorizovanému servisu firmy Vogelsang a zkušenostmi z úpravy dopravní techniky jsme schopni opravit jakoukoliv techniku. Díky spojení firmy Zunhammer s naším partnerem firmou Annaburger máme dobré kontakty také z hlediska servisu značky Zunhammer.

    Včera náš servisní technik zkontroloval čerpadlo Vogelsang a hned na místě vyměnil vnitřek čepadla- rotační písty a těsnění Cartridge. Díky tomu mohl Xerion již dnes pracovat a odvádět svou práci, pro kterou byl určen.. Dnes jezdily u tohoto stroje tři přívozné cisterny Annaburger.

Úprava nástavby

V následujících dnech až dodrazí požadované díly na doplnění upravíme Xerion o výbavu jako je u druhého stroje Xerion.

Naší specialitou jsou i dodělávky na jakýkoliv kypřič, když chce zákazník aplikovat kejdu do půdy. V poslední době jsme dělali dvě úpravy takovýchto kypřičů.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás