Nákupní košík je prázdný

Další technika Annaburger dorazila do republiky

Čtvrtek 01.08.2013

I když mezi výměnnými systémy dominují hydraulicky odpružené podvozky, najdou se i tací zákazníci, kteří nevyžadují tak komfortní podvozek, ale naopak vyžadují dostatečnou velikost nástaveb či robustnost, kterou přináší právě Annaburger. V minulém týdnu dorazil takový výměnný systém HTS 20.79 s korbou a rozmetací nástavbou. Korba je 6,5 m dlouhá při výšce bočnic 1,8 m. Rozmetací nástavba má délku ložné plochy 6,3 m, což je na dvounápravové rozmetadlo zajímavá velikost, a to Annaburger nabízí ještě o půl metru delší tandemové rozmetadlo! Výměnný systém putoval k zákazníkovi na střední Moravu.

Včera v odpoledních hodinách další kamion přivezl jednoúčelový návěs Annaburger HTS 22.12. Návěs je vybaven kloubovou nápravou, hydraulicky odpruženou ojí, pneumatikami Michelin 600/55 R26,5, plachtou a senážními nástavky. Korba má délku 7 m a objem 29 m3 bez nástavků! Tyto návěsy se v posledních dvou letech těší značné popularitě, neboť s jejich pomocí jediný pracovník přepraví velký objem materiálu při přijatelných manévrovacích schopnostech dvounápravového podvozku. Návěs putoval do Zemědělského družstva Dolany, pro které to je již čtvrtý Annaburger. Družstvo vlastní již přes 10 let dva výměnné systémy HTS 20.79 a od loňského podzimu také cisternu HTS 22.27.

Dnes se v Čížkovicích zastavil kamion s překládacím vozem HTS 22.16. Tento překládací vůz patří k nejvýkonnějším na trhu. Na dvou nápravách disponuje objemem 28 m3, je vybaven překládacím šnekem o průměru 550 mm a reálný čas přeložení materiálu je do tří minut. Vůz je vybaven hydraulicky odpruženou ojí, hydropneumaticky odpruženým podvozkem a pneumatikami Michelin 600/55 R26,5. Vůz bude v nejbližších dnech pracovat na hradecku.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás