Nákupní košík je prázdný

Cisterna Annaburger HTS 20M.27 v Agro Slatiny

Pondělí 04.05.2020

Cisterny Annaburger řady "M" představují jednoduché stroje určené převážně pro navážení vody a DAMu k postřikovači. Vyrábějí se o objemech 10 a 12 kubíků a lze si zvolit variantu vybavenou k převozu DAMu. Taková cisterna má řádně dimenzovaný podvozek i pro převoz materiálu s větší objemovou hmotností, než má voda. Cisterny je možné vybavit různě provedenými nasávacími rameny a všemožnými koncovkami dle konkrétního přání zákazníka.

Mezi nové uživatele těchto cisteren patří od loňského podzimu i Agro Slatiny. Podnik, který hospodaří na 4 000 hektarech nedaleko Jičína. S technikou Annaburger mají dlouholeté zkušenosti. Od roku 1999 používají výměnný systém HTS 14.79, který v letech 2000 a 2006 doplnily ještě 3 další kusy. Od roku 2010 mají ve flotile i výměnný systém HTS 22B.79 s korbou a rozmetadlem.

Cisterna HTS 20M.27 o objemu 12 kubíků v DAMové úpravě byla dodána v říjnu roku 2019 ve spolupráci s firmou Klas Nekoř. Cisterna má parabolicky odpruženou oj i podvozek a pneumatiky Alliance 560/60 R22,5. Všechny vnitřní komponenty jsou ze sklolaminátu nebo z nerezu. Vývěva Jurop má výkon 8 400 l/min.

Cisterna byla velmi šikovným řidičem vyšperkována a vybavena spoustou praktických vychytávek. Přejeme firmě Agro Slatiny, ať jim nová cisterna slouží k jejich spokojenosti.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás