Nákupní košík je prázdný

Annaburger vystavil na Agritechnice mnoho novinek

Pátek 01.12.2017

Dominantou stánku byl nový překládací vůz Annaburger HTS 34.16 o objemu 46 m3. Překládací vozy Annaburger jsou legendami nejen na českých polích a od roku 2004 neprošly významnou inovací, což jen svědčí o nadčasových parametrech, které po 13 let uspokojovaly i nejnáročnější zákazníky. Nový vůz má jinou konstrukci, která vede k nižšímu těžišti, větší vynášecí šnek o průměru 600 mm a nový systém čištění šneku v korbě. Vystavený vůz byl navíc osazen hydraulicky hnanou nápravou BPW.

Hned vedle překládacího vozu stál nový návěs HTS 33.12 s 9 m dlouhou korbou. S 80 cm nástavky se objem návěsu šplhá až na 53 m3 a návěs byl vybaven jednou z možností, jak přikrývat materiál a zabránit úletu, což je na západě poměrně aktuální a důležité téma. Oba stroje měly hydraulické odpružení náprav, ale to je stejně samozřejmostí u třínápravových Annaburgerů.

Značný údiv budilo něco, co vypadalo jako rozmetadlo Annaburger. Tzv. Cut Master skutečně využívá základ rozmetadla HTS 20.04, ale místo rozmetacího ústrojí má namontovanou drtičku firmy Rasspe. Celý stroj tak slouží jako drtička vstupních materiálů pro bioplynové stanice. Jemně nadrcený materiál je lépe využit ve stanici a způsobuje menší problémy v čerpadlech.

Kejdová technika nemohla na stánku chybět. Vedle sebe a spojené přes nasávací ruku a Andock stály sedlová přívozná cisterna o objemu 30 kubíků, která díky speciálnímu podvozku od firmy Berger váží pouhých 5,3 tuny, a aplikační cisterna HTS 24.30 PowerTanker, která vychází ze sesterské cisterny Zunhammer, ale má inovativní systém plnění, kombinaci malé vývěvy a lopatkového kola. Vývěva vytváří podtlak, aby lopatkové kolo mohlo nasát, ale nádrž není tlaková a není potřeba ani na údržbu náročné čerpadlo s písty.

Stánek navštívilo mnoho zákazníků i fanoušků z Čech, kterým za jejich přízeň děkujeme!


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás