Nákupní košík je prázdný

Annaburger představuje nový návěs pro menší farmy

Pondělí 02.03.2015

Firma Annaburger je známá především pro své velkokapacitní stroje, návěsy na dvou nápravách o objemu 29 m3 bez nástavků, rozmetadla s délkou ložné plochy 6,8 m, či cisterny o objemu až 27 m3. Mezi stroje, které pravidelně dokáží oslovit malé podniky a soukromé zemědělce patří například rozmetadla HTS 11.04, které se ve své třídě řadí k naprosté špičce. K těmto malým rozmetadlům letos přibyl i malý návěs, tzv. BasicLiner.

Výbava nového návěsu je celkem jednoduchá a nebude moc prostoru k výběru. Na dobře vybavené návěsy této velikosti jsou tu jiné alternativy i v našem sortimentu, ale firma Annaburger se snaží oslovit klienty, kteří vyšší stupeň výbavy nepoptávají. Návěs má délku korby 5,5 m při 1,6 m vysoké bočnici. To je objem 20 m3. S nástavky 60 cm se objem může zvýšit až na 28 m3. Na voze jsou použity pevné nápravy ADR odpružené parabolickou pružinou. Celková hmotnost je na přání možná 16 nebo 20 tun. Z hlediska pneumatik budou vrcholem pneumatiky 560/60 R22,5.

Nízké výbavě bude také odpovídat adekvátní cena. Vozy se dělají v omezené výbavě právě proto, aby díky velkým sériím mohli být levnější. Cena ale v žádném případě nemá oslovit zákazníky zvyklé na východní produkty. Těm se Annaburger přiblížit ani nechce. Stále je primárním cílem produkovat kvalitní techniku, která vydrží smysluplné zacházení a nepřidělává majiteli zbytečné starosti. Věříme, že je dost zákazníků, kteří si připlatí za kvalitu Made in Annaburg.

Pro více informací o novém voze nás neváhejte kontaktovat.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás