Nákupní košík je prázdný

Annaburger na výstavě Euro Tier 2012 v Hannoveru

Středa 14.11.2012

Vlajková loď firmy Annaburger mezi cisternami

Rozvoj stavby nových bioplynových stanic, zvyšující se dopravní vzdálenosti, aplikace koncentrovaného fugátu kladou nové nároky na stavbu aplikačních cisteren. V Německu dominují při prodeji velké aplikační cisterny, proto se rozhodla firma Annaburger na letošní výstavě Euro Tier vystavit "vlajkovou Loď" mezi cisternami, model HTS 33.K28 s čerpadlem Vogelsang a objemem 27 m3.

U této cisterny je možno namontovat hadicové aplikátory se záběrem až 27 m. Ve standardu této cisterny je hydropneumatické odpružení náprav s elektronickým systémem nuceného řízení,což přispívá k maximální mobilitě soupravy na poli i na silnici.

K cisternám této specifikace patří i ovládání pomocí ISO-BUS terminálu firmy WTK . Díky tomu je možno hnojit kejdou a fugátem podle potřeby rostlin v závislosti na hnojných mapách a systému DGPS.

Novinkou na cisterně je také botkový aplikátor Bomech o záběru 18 m. S firmou Bomech naše firma již dlouho spolupracuje, proto nás těší tato výstavní kombinace.

Stánek firmy Annaburger najdete v hale 25 -číslo stánku G 21.

Ve středu a ve čtvrtek by měli být na stánku naši prodejci.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás