Nákupní košík je prázdný

Annaburger dopravní technika na Dni otevřených dveří firmy Agromex, středisko Myslinka

Pátek 12.10.2012

Úspěšný den otevřených dveří firmy Agromex v západních Čechách.

Dne 10.10.2012 se v Myslince u Plzně uskutečnila velice zajímavá prezentační akce, kterou uspořádala firma Agromex, středisko Myslinka. Poprvé jsme se na této akci prezentovali s dopravní technikou Annaburger, kterou v současnosti začala firma Agromex, středisko Myslinka, nabízet svým zákazníkům v západních Čechách.

Z našeho širokého programu jsme v Myslince ukázali nový koncept Teleliner HTS 22.04/03, rozmetadlo a senážní vůz v jednom a také výměnný systém Annaburger HTS 22.79 s korbou. Tento systém jsme ukazovali ve spojení s traktorem Fendt. Zákazníci mohli vidět výměnu nástaveb a byli velice překvapeni rychlostí výměny nástavby. V západních Čechách se naše firma doposud moc neprezentovala, proto nás potěšil zájem firmy Agromex i jejich zákazníků o moderní dopravní techniku Annaburger.

V současnosti je u firmy Agromex Myslinka k dispozici výměnný systém Annaburger HTS 22.79 s korbou, který si mohou zákazníci prohlédnout na výstavní ploše.

V příloze přinášíme několik fotografií z této velice povedené akce.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás