Nákupní košík je prázdný

ZD Unčovice vsadili na výměnný systém Annaburger

Čtvrtek 02.07.2015

Výměnný systém Annaburger HTS 22.79 je na našich strákách tak často prezentován, že všichni čtenáři znají jeho parametry snad nazpaměť. Výměnný systém v Unčovicích se ve většině parametrech neliší od dalších podobných systémů dodaných do ČR. I zde je 7 m dlouhá korba s dvoustranným sklápěním o objemu 29m3 (37 m3 s nástavky), rozmetadlo má délku ložné plochy 6,8 m (oba údaje jsou rekordní pro dvounápravové výměnné systémy) a rozmetací ústrojí se záběrem 24 m a podvozek je samozřejmě hydropneumaticky odpružen.

Jedinou výjimkou proti tradiční výbavě jsou nadstandardní pneumatiky Michelin 710/50 R26,5, díky kterým má vůz skutečně perfektní průjezdnost terénem a skvělý tlak na půdu. Z dalších standardních věcí stačí zmínit elektrohydraulické ovládání, hydraulicky odpruženou oj či zvedatelnou nápravu.

Těší nás zvyšující se počet zákazníků v oblasti Olomouce, za což musíme pochválit firmu Agrotrans Otice s.r.o., našeho prodejce v dané oblasti. Tato firma dodala tento výměnný systém i Annaburgery do výše zmíněných podniků. Dodávky strojů jsou samozřejmě podpořeny kvalitním servisem.

Fotografie zachycují výměnný systém při sklizni senáže v agregaci s traktorem New Holland TG 230. Fotografie nám poskytl pan Milan Jedlička, kterému za ně velmi děkujeme.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás