Nákupní košík je prázdný

ZD Nemějice používají výměnný systém Annaburger

Čtvrtek 06.11.2014

Jedním z podniků v dané oblasti, kde vsadili na výměnný systém Annaburger, je ZD Nemějice. Tento podnik hospodaří na půl cesty mezi Milevskem a Týnem nad Vltavou a od konce roku 2007 využívá výměnný systém Annaburger HTS 20.79 s dvoustranně sklápěnou korbou a rozmetadlem. Zajímavostí je, že v blízkém okolí několika kilometrů se v roce 2007 prodalo hned 5 výměnných systémů Annaburger.

Výměnný systém v Nemějicích je vybaven dvoustrannou korbou o objemu 23,5 m3. Korba má nástavky na senáž a siláž o výšce 550 mm a je vybavena i plachtou a obslužným můstkem. Rozmetací nástavba má délku ložné plochy 6,3 m, což znamená velice pěkný objem i při výšce bočnic 1 metr, což zajišťuje snadnou a rychlou nakládku na hnojišti. Rozmetací ústrojí je osvědčené, tedy 2 horizontální frézovací válce, dva rozmetací kotouče s šesti lopatkami a záběrem až 24 metrů.

Podvozek je osvědčená klasika. Hydropneumatické odpružení náprav a oje, pneumatiky Michelin 600/55 R26,5, náběžná náprava, zvedatelná náprava a elekotrhydraulické ovládání všech funkcí stroje, včetně nastavení dávky na rozmetadle.

Výměnný systém jsme zachytili na jaře při sklizni GPSky, kterou prováděla řezačka firmy Daňhel Agro a.s. - John Deere 7350i s adaptérem na přímé sečení Zürn Profi Cut.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás