Nákupní košík je prázdný

Využití čerpadel Vogelsang pro plnění cisteren

Neděle 11.12.2011

Vysoký výkon při plnění aplikačních cisteren

Při plnění cisteren je důležitá také doba plnění. Farmář má v praxi zpravidla dvě možnosti, a to nasávání cisternou nebo cizím plněním. V nabídce firmy Vogelsang jsou spolehlivá čerpadla s různou výkonností od 2500 l do 9000 l za minutu.

Na obrázku je zachycena jedna z variant možného plnění, kterou zachytil kolega Jonáš Petrák u jednoho podniku v ČR. Zařízení ještě nebylo uvedeno do provozu. Srdcem zařízení je čerpadlo VX 186 - 260 Q s výkonem 3500 - 4000 l/minutu.

Při plnění cisterny se dá díky výkonnému cizímu plnění ušetřit velké množství nafty. Firma Vogelsang dělá svá čerpadla jak s náhonem od elektrického motoru, tak i s náhonem od traktoru.

Naše firma disponuje v současnosti zkušeným servisním týmem na výrobky Vogelsang. V případě potřeby Vám rádi poradíme se servisem, údržbou nebo přípravou čerpadla nebo jiných částí cisterny na zimní sezónu.

V případě zájmu Vám rádi zpracujeme také nabídku na některý z produktů firmy Vogelsang.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás