Nákupní košík je prázdný

Výstavní návěs Krampe Big Body 700 skončil u zákazníka v západních Čechách

Pondělí 08.11.2010

Návěs Krampe Big Body 700 - extratřída a etalon objemu profi logistiky pro bioplynové stanice

Firma pana Bečváře je velice dobrým zákazníkem našeho prodejce ,firmy Liva. Vlastní dvě řezačky Krone, dokonce i tu největší v ČR s 1000 k výkonem motoru. Vedle toho vlastní i dva výměnné systémy Annaburger, HTS 18.79 a HTS 22.79.Při odvozu od dvou řezaček je potřeba velké množství dopravních prostředků, proto využil pan Bečvář naší nabídky k odzkoušení návěsu BB 700 ve špičkové výbavě. Tento návěs jsme mimo jiné představili na letošní výstavě ZŽ v Českých Budějovicích.

Lehký traktor a nízká spotřeba

Z fotografií je vidět, že návěs o objemu 40 m3 je agregován s traktorem o výkonu 190 k, což je ideální kombinace. Tyto traktory okolo 200 k mají v průměru nižší spotřebu, díky nižší hmotnosti než řada traktoru začínající od 220 k nahoru. Velké pneumatiky Michelin 600/55-26,5" se osvědčily v letošním podzimu 100%, i díky nim má souprava traktoru a návěsu Krampe velice příznivou spotřebu ve srovnání s jinou dopravní technikou.  Ke spokojenosti obsluhy patří také zesílená řiditelná náprava s nosníkem 140 x 140 mm a bubny 406 x 140 mm ,což je opět více než u konkurenčních návěsů.

Pokud chcete podobný návěs odzkoušet v příští sezoně přímo na vaší farmě, dejte nám vědět, budeme s vámi počítat !


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás