Nákupní košík je prázdný

Výstava Techagro 2014 skončila úspěchem

Úterý 08.04.2014

Dle oficiálních údajů navštívilo celý veletrh Techagro přes 120 000 návštěvníků, což je rekordní číslo. První den výstavy v neděli 30. března prošlo branami výstaviště přes 38 000 návštěvníků, což je opět rekordní hodnota. Na našem stánku se vystřídalo mnoho našich zákazníků, řidičů, fanoušků i nových zájemců.

Na rekordní ploše jsme představili téměř celý sortiment naší firmy. Dominovala již tradičně značka Annaburger. Zákazníkům a zájemcům jsme ukázali největší a nejmodernější výměnný systém HTS 33.79 s překládací nástavbou o objemu 36 m3. Nechyběla ani novinka v naší předváděcí flotile, návěs s výtlačným čelem HTS 22.17 Schubmax Plus. Stálicí našeho programu je cisterna HTS 22.27 na hydropneumatickém odpružení, o objemu 18 m3 a s dvanáctimetrovým hadicovým aplikátorem. Cisterna hned z výstaviště zamířila na vyzkoušení k zájemci na Vysočině.

Očekávaný zájem budil návěs HTS 22.12 s novým tvarem korby, který zajímal jak uživatele techniky Annaburger, tak i nové zájemce. Ne náhodou hned po výstavě přišla objednávka na takový návěs na profi hydraulicky odpruženém podvozku. Vystavovaný kus zamířil okamžitě k novému zákazníkovi - společnosti Bonagro Blažovice. Zájem byl i o rozmetadlo HTS 20.04. Málo návštěvníků tváří v tvář 6,3 m dlouhé korbě rozmetadla věřilo, že v nabídce je ještě jeden větší model na dvou nápravách. I tento stroj bude sloužit na předvádění u zákazníků. Pozornosti některých návštěvníků nemohlo ujít to, že všechny Annaburgery byly obuté do pneumatik Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5. Na našich strojích totiž nešetříme tam, kde se to nevyplácí.

Již tradiční zájem budily návěsy Krampe. Vystavený model BB 650 s dvoustranným sklápěním, ale také nejmenší model firmy Krampe, BB 460 o celkové hmotnosti 16 tun. Fascinující bylo, že na tomto 16t modelu byly mohutnější nápravy, než na konkurenčních návěsech o celkové hmotnosti 20 tun, které byly na výstavišti vystaveny. Zájmu se těšilo i rozmetadlo minerálních hnojiv Güstrower GDK 7.000 s úctyhodným objemem 11,5 m3. Stálý okruh zájemců měl i vakovač Budissa BAG RT 8000 Plus, který také ihned po výstavě zamířil na pronájem k potenciálnímu zákazníkovi.

Posledními vystavenými stroji bylo míchadlo Vakutec TMH 6m Profi, které přilákalo mnoho pozornosti a ani tento stroj se na naší centrálu v Čížkovicích nevracel a ihned zamířil na zkoušku na jižní Moravu. Překvapivý zájem vyvolala i malá cisterna Vakutec VA 7300 o objemu 7,3 m3. Potvrdilo se, že i mezi malými farmáři sílí poptávka po kvalitních strojích a nerozhoduje pouze nejnižší cena.

Naší účast na výstavě Techagro lze hodnotit jako úspěch. Navázalo se spoustu nových kontaktů, zájemcům jsme ukázali nejen celý sortiment, ale také různé provedení náprav. Několik obchodů se na výstavě uzavřelo a hned v pátek putovalo k našim dodavatelům nemálo objednávek.

Děkujeme všem, kteří nás v Brně navštívili a těšíme se na další shledání.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás