Nákupní košík je prázdný

Výstava Techagro ´ 2012 skončila pro naší firmu úspěšně

Pátek 06.04.2012

Na tradičním místě se sortimentem dopravní a aplikační techniky jakož i technologiemi senážování.

V letošním roce bylo pro nás velice náročně zvolit vhodný sortiment vystavovaných strojů, protože například u cisteren naši dodavatelé "nestíhají vyrábět" stroje pro naše zákazníky.

Ze sortimentu firmy Vakutec jsme vystavili cisternu VA 10500 o objemu 10,5 m3 s lehkým hadicovým aplikátorem 9 m Leith, který váží jen 470 kg. Cisterna je prioritně určena pro hnojení kejdou v porostu obilovin, protože je lehká a má perfektní dávkování kejdy v porostu díky speciální dělící hlavě EXO-cut.

Program firmy Annaburger presentoval některé novinky v našem sortimentu a vylepšení stávajících řad strojů. Tahákem byl bezesporu nový TeleLiner,což je koncept vozu 2 v 1 = rozmetadlo a senážní vůz v jednom. Během 30 minut lze z rozmetadla udělat senážní vůz bez potřeby jakéhokoliv šroubování nástaveb nebo zadního čela. Zajímavostí je i průchodnost rozmetaného materiálu přes frézovací válce ve výšce 1,8 m .

Zajímavostí našeho stánku v sortimentu Annaburger bylo to, že všechny vozy Annaburger měly hydropneumaticky odpružené nápravy BPW, zvedatelnou nápravu a elektrohydraulické ovládání stroje z kabiny.

Výměnné systémy HTS 22.79 představují náš prémiový produkt pro české zemědělce. Právě zde nabízíme farmářům něco, co jinde v podobném výběru a kvalitě nenajdou. Jeden podvozek HTS 22.79 byl vybaven překládací nástavbou o objemu 28 m3 . Obutí podvozku bylo do nízkotlakých gum 710/50 -26,5" Michelin. Tento podvozek bude sloužit naší firmě na předvádění v letošních žních.

Druhý podvozek HTS 22.79 byl vybaven cisternovou nástavbou 18 m3 a hadicovým aplikátorem o záběru 12 m. Tento stroj společně s novou korbou putoval hned po výstavě ke svému zákazníkovi do spllečnosti SPV Plevnice u Pelhřimova, která vlastní nyní již tři naše výměnné systémy.

Z programu firmy Krampe jsme představili velice dobře vybavený návěs Krampe BB 650S v dvoustranném provedení sklápění , vybavený senížními nástavbami a hydraulicky ovládanou postranicí nástaveb pro snažší plnění. Vůz je vybaven nápravami BPW s řiditelnou nápravou a pneu 600/55-26,5" Michelin. O tento typ stroje projevilo na výstavě zájem hned několik zákazníků.

Ze sortimentu firmy Gustrower jsme z kapacitních důvodů mohli vystavit jen jeden stroj a to nové rozmetadlo GDK 8000 o objemu 8 m3. Na výstavě byl našim zákazníkům k dispozici nový časopis "Gustrower News" , kde jsou presentovány novinky naší firmy především v oblasti překládacích vozů, které jsme od této firmy nemohli vystavit. Zájem o rozmetadla Gustrower vzrůstá o čemž svědčila i poptávka našich zákazníků o zpracování nabídky.

Z programu firmy Budissa Bag jsme vystavili nejmodernější senážní lis RT - 8000 Profi v kombinaci kotva a zábrana. S tímto strojem, který je ve standardu vybaven širokými koly, rychlostí 40 km/h, zapojením do traktoru bez nutnosti odpojování lisu při změně z dopravní do pracovní polohy. Novinkou Profi verze je dálkové ovládání natáčení kol a oje z kabiny traktoru.Podobný lis na našem ani evropském trhu neexistuje. Se zábranou lze lisovat s úspěchem jakékoliv objemné materiály jako je vojtěška nebo tráva. V kombinaci kotva a brždění kol lze lisovat silážní kukuřici, řízky, mláto.Na lisu je řada novinek, které obohatí letošní produkci lisů Profi i standard. V tomto segmentui silážních lisů je firma Budissa Bag vedoucí firmou na trhu v Evropě i v ČR. Naše lisy používají přední chovatelé skotu a podniky služeb.

Poslední firmou ,kterou jsme presentovali, byla firma RKW SE, což je největší evropský výrobce zemědělských folíí. Zde jsme představili aktuální nabídku silážních plachet, síťoviny a také horkou novinku v podobě dvouvrstvé folie natočené na jedné roli. Tato plachta má 6-10 x větší nepropustnost vzduchu fólií.  Pro letošní rok je k dispozici v omezeném množství pro naše zákazníky.

Náš mladý tým zvládl výstavu Techagro na výbornou . Fotografie celého kolektivu na výstavě Techagro je z předposledního dne výstavy a ze závěru prodejního dne.

 

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás