Nákupní košík je prázdný

Výrobky firmy DAMMANN nově v portfoliu naší firmy

Pátek 14.10.2016

Postřikovače obecně patří k nejdůležitějším strojům na každé farmě. Nejen pro svůj důležitý úkol při zemědělských operacích, ale také díky faktu, že skrze jejich útroby a trysky proteče významné množství peněz v podobě chemických přípravků na ochranu rostlin a hnojiv. Každé ušetřené procento postřikové jíchy má tak doslova cenu zlata. Firma DAMMANN dlouhodobě patří ke špičce na trhu s postřikovači, a za špičku je považována i mnoha farmáři v České republice, kde jezdí doslova pár kusů Dammannů. To jen potvrzuje dobré renomé, které firma mezi zemědělci má. 

Pro nás představuje spolupráce a výhradní zastoupení firmy DAMMANN příležitost rozšířit nabídku strojů pro naše zákazníky. Samozřejmě, že se jedná o velice náročný úkol, protože cena Dammannů je legendárně vysoká. K prodeji takových strojů se musí přistupovat trochu jinak, ale takové výzvy se nebojíme, ostatně další stroje v našem portfoliu, jako je Annaburger, Krampe či Güstrower, rozhodně nepatří mezi nejlevnější stroje na trhu.

Firma DAMMANN vyrábí některé unikátní postřikovače, proslulé jsou především stroje o velkých objemech nádrže. Doslova raritou stále jsou třínápravové samojízdné postřikovače s nádrží o velikosti až 12 000 litrů. Dva takové kusy dokonce jezdí v České republice. Ale firma nabízí i klasické a běžné velikosti postřikovačů a objemy nádrží začínají na hodnotě 3 000 litrů.

V následujících týdnech Vám postupně přiblížíme sortiment firmy DAMMANN a představíme Vám nejzajímavější řešení těchto strojů. A že jich není málo, což ostatně dokazuje řada medailí z výstavy Agritechnica. Pokud Vás sortiment firmy DAMMANN zajímá, neváhejte nás kontaktovat.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás