Nákupní košík je prázdný

Výměnný systém Annaburger HTS 33.79 - extratřída v oboru zemědělské logistiky

Pondělí 17.09.2012

Více techniky se na jeden podvozek asi nedá dát....

Předváděcí podvozek firmy Annaburger HTS 33.79, který slouží na prezentaci je opravdu vybaven vším potřebným, co může moderní dopravní technika pro zemědělství mít. Ovládání pomocí systému ISO-BUS terminálu včetně dávkování hnoje nebo kejdy pomocí systému GPS - precizní zemědělství. Regulace tlaku v pneumatikách pomocí systému PTG, elektronické nucené řízení náprav, široké pneumatiky Michelin s šíří 710 mm a ráfkem 26,5" , to vše nenajdete běžně na jednom voze, natož na výměnném podvozku.

Vůz byl pro potřeby filmování videa nasazen s různými nástavbami. V průběhu několika dní se v praxi ukázal podvozek v akci, což je nejlepší vizitka. Místní zemědělský podnik nedaleko od Annaburgu si vybírá nové stroje také na základě možnosti odzkoušení dané techniky made in Annaburger.

I v ČR jezdí několik výměnných systémů Annaburger HTS 33.79, nejvíce ve společnosti Agro Měřín a.s. a jejich dceřinných společnostech.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás