Nákupní košík je prázdný

Výměnný systém Annaburger HTS 22.79 v trojkombinaci nástaveb

Neděle 05.06.2011

Více muziky za stejnou cenu...

Universální podvozky Annaburger jsou minimálně 5 let vepředu pokud jde o rychlost výměny,množství různých kombinací, výběr náprav a příslušenství. Příklad "trojkombinace" kde má možnost zákazník řešit odvoz vody a Damu k postřikovači, aplikaci kejdy na poli a s tím samým podvozkem odvážet senáž nebo siláž a následně aplikovat kompost, hnůj nebo vápno, nemá na trhu obdobu.

Majitel takovéhoto výměnného systému šetří velké množství finančních prostředků . Jedna takováto kombinace dokáže v průměrném podniku  zvládnout více jak 50% aplikace organických hnojiv a  1/3 při transportních operacích.

Hydropneumatické odpružení náprav s velkými koly a ráfky 26,5"  jsou sice dražší než běžný průměr ve třídě, mají ale daleko nižší spotřebu, nízký tahový odpor, nížší tlak na půdu na poli a na silnici dosahují větší průměrné rychlosti.

Výměnné systémy Annaburger můžete vyzkoušet i vy. Informujte se u našich prodejců nebo přímo u nás.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás