Nákupní košík je prázdný

Výměnný systém Annaburger HTS 22.79 s překládací nástavbou okamžitě k dispozici do žní

Pátek 24.06.2011

Zvýšení výkonu mlátiček o 25% je reálné v kukuřici o 40%...

O těchto číslech ví celá zemědělská praxe, přesto se většina praktiků ,i po 10 letech propagace překládacích vozů, v této problematice neorientuje. Ve východním Německu je překládací vůz již běžná součást výbavy službařů a velkých zemědělských společností. Zvýšení výkonu mlátiček v obilí o 25-30% je reálné a v praxi zcela běžné, pokud zemědělský podnik dodržuje technologii a určitý postup ježdění po poli. Pravě zde je naše firma připravena poradit. Díky vlastním zkušenostem a zkušenostem našich zákazníků je možno dosáhnout dobrého výsledku v praxi.

Volný vůz pro okamžité nasazení

Krátce před sklizní obilí bude naše firma disponovat jedním překládacím vozem na bázi výměnného systému Annaburger HTS 22.79 s objemem korby 28 m3 a rychlostí překládání 15 m3/minutu. Tento výkon převyšuje o 40% veškerou konkurenci na trhu.

Pokud potřebujete do sezony ještě něco koupit, jsme vám k dispozici.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás