Nákupní košík je prázdný

Výměnný systém Annaburger HTS 22.79 s hydraulickou rukou a zadním šnekem RFS 400 jako překládací vůz

Neděle 30.10.2011

Alternativa k překládacímu vozu

Před několika lety jsme pro Agroservis Višňové vyrobili výměnný podvozek Multi Land Plus, kerý byl opatřen novým typem korby se speciálním zadním šnekem. Specialitou tohoto  podvozku byla montáž hydraulické ruky pro další nástavbu - plošinu na Big bagy.  V průběhu roku je podvozek nasazen na plnění secích strojů nebo na plnění výkonných rozmetadel minerálních hnojiv Güstrower nebo nově také pro plnění podvozku JD s nástavbou na aplikaci minerálních hnojiv. V průběhu podzimu je pak často vůz nasazen na odvoz zrnové kukuřice do skladů.

Plnění rozmetadla JD

Na zdařilých fotografiích kolegy ing. Michaela Málka je zachycen výměnný systém HTS 22.79, který plní velice výkonné rozmetadlo JD. Ve Višňovém je vysoká produktivita práce, proto musí být vše zvládnuto v krátkém čase. Zadní šnek RFS 400 s mechanickým pohonem zvládne v krátkém čase naplnit rozmetadlo a mezitím se ještě vrátit pro nový náklad.

6 výměnných systému HTS 22.79 s hydropneumaticky odpruženým podvozkem

V současné době pracuje ve společnosti Agroservis Višňové šest výměnných systémů s různými nástavbami od firmy Annaburger. Kdo zná velikost tohoto podniku a nasazení techniky ví jak je tato dopravní technika vytížena. Čtyři podvozky jsou dnes vybaveny překládací nástavbou Profi se šnekem vpředu.  Všechny podvozky mají hydropneumatické odpružení náprav BPW.

Společně s další technikou Annaburger patří společnost Agroservis Višňové k našim největším a nejlepším zákazníkům.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás