Nákupní košík je prázdný

Výměnný systém Annaburger HTS 22.79 jezdí rok a půl na Vysočině

Úterý 15.02.2022

V roce 2020 jsme dodali největší dvounápravový výměnný systém HTS 22.79 do oblasti Třebíče. S podvozkem byly dodány nástavby dvoustranná korba a nové rozmetadlo řady H. Už při pořízení dvou nástaveb se výměnný systém značně vyplácí proti jednoúčelovým strojům. To je ještě umocněno při pořízení třech nástaveb, ale s tím se logicky zvyšuje nutnost skvělé organizace práce, aby se použití jednotlivých nástaveb nekrylo. U korby a rozmetadla to není až zas takový problém.

Podvozek výměnného systému je již tradičně odpružen hydraulicky, což velmi usnadňuje výměnu nástaveb, protože se zvedá celý podvozek. Samozřejmě dalším benefitem jsou skvělé jízdní vlastnosti a v dnešní době de facto neexistuje rozumný důvod proč nemít na návěsu hydraulické odpružení náprav, bez ohlednu na to, jestli to je výměnný systém, nebo ne. Zajímavostí jsou pneumatiky, které byly vybrány z portfolia firmy Michelin, konkrétně v rozměru 710/50 R26,5.

Výbava stroje je pak stará dobrá písnička. Korba má rolovací plachtu a senážní nástavky, které zvyšují objem korby z 29 m3 na 37 m3. Rozmetadlo hnoje má výměnné nože na frézách a hydraulickou mezistěnu. Standardně je systém řízen přes elektrohydrauliku a ovládán přes terminál AMS 5. Výměnný systém byl dodán ve spolupráci s Ing. Jiřím Denemarkem, naším prodejcem v regionu.

V letošním roce dodáme 4 další výměnné systémy (z toho 3 na Vysočinu) a 5 dalších zákazníků dokupuje jednu z nástaveb a nebo další podvozek.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás