Nákupní košík je prázdný

Výkonná aplikační a logistická linka v Agrochemickém podniku Mstětice

Sobota 29.10.2011

Výkonná linka a překládací šnek

Jedním ze službařů, kteří vsadili na naší aplikační a dopravní techniku je splečnost Agrochemický podnik Mstětice u Prahy. Pro plnění samochodného aplikátoru SAM s nástavbou Gustrower slouží výměnný systém Annaburger HTS 20.79 s překládacím šnekem RFS 400. Během 3 minut je zásobník o objemu 6 m3 naplněn a rozmetadlo může pracovat. Díky tomu dosahuje tato linka obrovských výkonů. Oproti běžným šnekům sází Annaburger na větší průměr, vyšší výkonnost a především na mechanický pohon šneku. Výkonnost šneků o průměru 400 mm poháněných hydromotorem nestojí za nic, navíc řada firem zjistila, že tento systém nemá nic společného s výkonem překládacích vozů, které jsou na trhu.

Ve Mstěticích tento šnek s výměnným systémem Annaburger používají minimálně 5 let také jako překládací vůz u 2 mlátiček Claas Lexion k plné spokojenosti. Ke dvěma mlátičkám toto řešení dostačuje.

Děkujeme panu Pospíšilovi z Achp Mstětice za poskytnuté fotky.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás