Nákupní košík je prázdný

Vydařený seminář na téma "Aplikace kejdy na jaře" v Plánici

Sobota 12.03.2011

Seminář s předváděním se vydařil

Společnost Lubská zemědělská a.s. z Lub u Klatov je velký chovatel prasat. Na podzim loňského roku začala společnost uvažovat  o tom, jak zajistit aplikaci vyprodukované kejdy ze svých provozů a jak snížit náklady na dopravu a aplikaci.

Kejda je pro vetšinu zemědělců v současnosti zajímavé a "levné hnojivo" ,musí se ale aplikovat speciální technikou a podle určitého managmentu aplikace. Účelem semináře bylo seznámení farmářů z okolí Klatov s novou technikou firmy Annaburger na aplikaci a možnostmi využití kejdy z provozů Lubské zemědělské a.s.

Ma závěr byla předvedena nová aplikační cisterna Annaburger HTS 22.K27 s novým typem hadicového aplikátoru s dělícími hlavami EXO-Cut od firmy Vogelsang. Cisterna byla agregována s novým traktorem Fendt Vario. Výhodou nové cisterny je vysoká stabilita na svahu danná hydropneumatickým odpružením firmy BPW a robustní konstrukce včetně komfortního ovládání , takže stačí jen jedna tlaková hadice a druhá beztlaková hydraulická hadice.

V případě, že budete mít zájem o nový typ cisterny Annaburger, rádi vám umožníme odzkoušení .

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás