Nákupní košík je prázdný

Vůz s výtlačným čelem Annaburger SchubFix - koncept o který je mezi zákazníky stále zájem

Neděle 12.06.2011

Pro náročnější zákazníky

Vozy s výtlačným čelem Annaburger SchubFix mají robustní konstrukci korby, která se výrazně liší od podobných vozů konkurence. Platí to také o konstrukci výtlačného čela, rámu a především o použitých nápravách.

Optimální výška korby

Výška korby je u SchubFixu jen 1,8 m ,což je ideální pro nepřetěžování vozu při odvozu obilí. U senáže lze nasadit 40 cm vysoké senážní nástavby a zároveň je možno komprimovat senáž a siláž, díky robustnosti štítu a postranic, což v pryxi není možné u konkurence.

Robustní nápravy s rozchodem 1,8 m

Tandemový model HTS 22.18 je vybaven ve standardu pneumatikami 600/55-26,5" , kloubovou výkyvnou nápravou s vysokou stabilitou na svahu a s excelentním vyrovnáváním náprav. Druhou možno volbou náprav jsou hydropneumaticky odpružené nápravy BPW, které mají navíc excelentní parametry jak na poli, tak i na silnici. Ve standardu je u této verze hydraulicky odpružená oj , zvedatelná a řiditelná náprava.

Při odvozu senáže je možno materiál dávkovat na žlabu, což ukazují ilustrační fotografie z praxe.

Tato konfigurace je velice vhodná pro nasazení ve svažitém terénu,což dokazují příklady z ČR.

Přesná aplikace hnoje a kompostů

Díky elektronické regulaci dávky je možno u Annaburgu přesně nastavit dávku hnojiva na hektar, kterou následně řídí elektronika. SchubFix je jedinné rozmetadlo s výtlačným štítem, které používá 3 ležící frézovací válce, má průchodnost materiálu 1,8 m a rozmetá kompost na 24 m s relativně malým příkonem okolo 50 kW.

Navíc je jistěno stejně, jako profesionální rozmetadla Annaburger.

Vyzkoušení SchubFixu je možné

V současnosti máme v ČR k dispozici jeden předváděcí SchubFix ,který je k dispozici našim prodejcům a zákazníkům na vyzkoušení. V minulém týdnu si tuto verzi s hydropneumatickým odpružením náprav odzkoušel jeden zemědělský podnik na Moravě a byl maximálně spokojen.

V případě zájmu nás kontaktujte.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás