Nákupní košík je prázdný

Velkoplošná rozmetadla Gustrower se upolatňují také při aplikaci vedlejších produktů z průmyslu

Neděle 16.01.2011

Nejširší výběr velkoplošných rozmetadel a řetězový dopravník....

Velkoplošná rozmetadla Gustrower určená pro aplikaci minerálních hnojiv, vápna, šámy ,práškových hnojiv a drůbežího trusu se od svých konkurentů výrazně dolišují díky použité technice a také díky počtu modelů a možných kombinací.

Firma Gustrower se z východoněmeckého tradičního výrobce rozmetadel s tradicí více jak 45 let výroby vypracovala na předního evropského dodavatelel velkoplošných rozmetadel minerálních hnojiv a vápna

Příklad z Anglie

Na trhu v Anglii se až do loňského roku prodávala výhradně velkoplošná rozmetadla našeho konkurenta v červené barvě. Díky příchodu rozmetadel Gustrower se již za dva roky prodalo 10 rozmetadel. Především na některé materiály, které jsou vlhké a klenbují je jedinečný řetězový dopravník spojený se speciálním tvarem zásobníku . Ve spojení s hydraulickým pohonem kotoučů a elektronicky ovládanou dávkou je možno bez problémů aplikovat materiály se kterými měli angličané doposud problémy. Na fotografiích je zachycen model D-076 o objemu 6 m3 u jednoho podniku služeb. Oproti verzi pro ČR má rozmetadlo spodní závěs, protože je hlyvně určeno pro aplikaci -základní hnojení, vápnění, odpadní produkty. Postupem času se zvyšuje zájem o tato rozmetadla.

Velký počet typů rozmetadel a speciální konfigurace

Od konkurenčních firem se Gustrower rozmetadla liší řadou věcí. Jako jeden z mála výrobců dodává tovarna Gustrower rozmetadla řady D-070 a D-050 s řetězovým dopravníkem, který je sice dražší, ale za každých podmínek dokáže přesně aplikovat jakákoliv hnojiva i prášková . Díky speciálnímu ventilu udržuje rozmetadlo neustále stejné otáčky kotoučů,i když  otáčky náhonového  hřídel e kolísají například při jízdě do kopce.

V roce 1999 byla velkoplošná rozmetadla Gustrower první se kterými se v Německu zkoušel systém variabilního hnojení dusíkem -Yara-N -senzor , dnes N-sentor. Díky tomu máme náskok i v oblasti tzv. precizního zemědělství. Reakční doba u našich rozmetadel na změnu dávky je 1-1,5 s ,což odpovídá požadavkům všech výrobců GPS techniky i zemědělců.

Na jaře 2011 bude naše firma mít k dispozici předváděcí rozmetadlo Gustrower. Pokud máte zájem neváhejte a kontaktujte nás., pokusíme se vám vyhovět v otázce otestování našeho rozmetadla.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás