Nákupní košík je prázdný

Ve společnosti ZS Skalsko a.s. pracuje od jara nová transportní cisterna Annaburger HTS 29.27

Středa 20.06.2012

Posílení logistiky.....

Společnost ZS Skalsko a.s. vlastní společně se společností ZS Bukovno jednu velkou bioplynovou stanici a v letošním roce rozjel provoz vlastní bioplynové stanice ve Skalsku. I když podnik vlastní tři cisternové nástavby Annaburger na výměnném systému, podmínkám nové bioplynové stanice již tato kapacita nestačila.  Na slovo přišla velice oblíbená třínápravová cisterna Annaburger HTS 29.27 o objemu 21 m3.  Tato cisterna je vybavena elektrohydraulickým ovládáním a je kdykoliv dovybavitelná tříbodovým závěsem a jakýmkoliv aplikátorem. V první fázi slouží cisterna k dovotu kejdy na kraj pole a k občasné aplikaci před setím plodin na jaře.

Jak je ve Skalsku normální, všechny vozy jsou vybaveny komfortním hydropneumatickým odpružním náprav BPW se zvedatelnou nápravou. Koncept Annaburger funguje velice dobře u modelu 29-30 t celkové hmotnosti i s náběžně řiditelnou nápravou,což se osvědčilo i ve Skalsku, kde mají s podobnými nápravami jeden výměnný systém HTS 29.79.

Zajímavostí je agregovaný traktor Case IH CVX o výkonu 200 k , který v podobných cisternách pracuje také v řadě podniků ve východním Německu.

Povedené fotografie pořídil kolega ing.Michael Málek.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás