Nákupní košík je prázdný

Ve Slavíkově se čtyřmi výměnnými systémy Annaburger

Pátek 21.06.2013

Hydropneumatické odpružení patří k tomu nejlepšímu, co se na dopravní techniku dá namontovat. V případě výměnných systémů je to možnost, jak výrazně urychlit výměnu nástaveb, ale také to velkou měrou přispívá k jízdnímu komfortu a k velmi dobré stabilitě na svahu. Ve Slavíkově zatím nedošlo k žádnému převrácení za 8 let používání a pokud si lze zvolit, s čím se na prudký svah vjede, spíše se tam pustí traktor s Annaburgerem.

Díky širokému spektru dodávaných nástaveb lze pomocí takovéto flotily výměnných systémů vyřešit celou dopravu v podniku. Velké požadavky na zásobování materiálem má především bioplynová stanice, která stojí ve Slavíkově. Na dvoře firmy jsme měli možnost vyfotit odstavené nástavby. Na 4 podvozky jsou k dispozici 4 korby, 3 rozmetací nástavby a 3 cisternové nástavby. Všechny cisternové nástavby jsou vzadu vybaveny Andocky, aby tak mohly sloužit jako přívoz k samochodnému aplikátoru kejdy, který občas zavítá na služby.

O spokojenosti s technikou Annaburger hovoří i fakt, že na konci léta dojde do Slavíkova již pátý Annaburger. Přičemž letos na jaře již byla dodána jedna rozmetací a jedna cisternová nástavba. Vážíme si důvěry, která byla vložena do techniky Annaburger a přejeme, aby technika pracovala k plné spokojenosti všech!


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás