Nákupní košík je prázdný

V sobotu dorazil první překládací vůz Güstrower GTU 25 pro naše zákazníky

Neděle 24.06.2012

Jedinný překládací vůz na trhu, který má ve standardu kola s ráfkem 30,5"

U překládacích vozů je jednou z důležitých vlastností minimální tlak na půdu a nízký valivý odpor vozu. To se v konečném důsledku projeví také na spotřebě paliva soupravy při práci. Překládací vozy Güstrower GTU 25 jsou ve standardu vybaveny  Buggy nápravou ADR a pneumatikami 650/60-30,5" v diagonálním provedení. Na přání se dodávají další typy pneumatik s šíří 650  mm v radiálním provedení.

Spousta zajímavých detailů

Jednou z důležitých věcí z hlediska provozu je u překládacích vozů čištění zásobníku. Zvláště u podniků služeb je čas čištění rozhodující. U vozů Güstrower se oddělá jeden třmen (je možno zvolit i hydraulické odjištění) a pomocí kliky se odklopí celé dno vozu. Takovéto vyčištění je otázkou 3 minut.

Podobně je tomu i s zakrytím vozu plachtou ze země. Pomocí kliky se bez potřeby žebříku zakryje celá korba tak, aby se do zásobníku nedostala voda.

Překládací vozy Güstrower lze použít jak na překládání obilí, ale také na plnění secích strojů nebo rozmetadel. Regulace šneku je možná v rozmezí 540 - 1000 ot/min. Spousta dílů na voze je z nerezu, což platí o koncovkách hadic. držácích a dalších  dílech. Také lakování odpovídá náročnosti provozu překládacích vozů.

V letošním roce bude mít firma CRS-Marketing s.r.o.  k dispozici vlastní překládací vůz GTU 25. Případní zájemci se mohou u nás informovat , kde bude tento vůz prakticky nasazen.

 

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás