Nákupní košík je prázdný

V Křenově řeší dovoz vody a DAMu pomocí Annaburgeru

Úterý 23.05.2017

Pod pojmem "přívozná cisterna Annaburger" si většina lidí představí legendární cisternu HT 24.27, tedy přívěs s třemi nápravami a nádrží o objemu 21 m3. Málokterá linka se samochodným aplikátorem kejdy v ČR nemá alespoň jednu takovou přívozku. Před časem bylo portfolio rozšířeno o větší cisterny s objemem 24 a 27 kubíků, ale velmi snadno se zapomene, že se vyrábí i dvounápravová přívozná cisterna HT 18.27, která může mít objem 12 nebo 15 kubíků.

Taková cisterna je naprosto ideální pro dovoz vody a DAMu k postřikovači. V základu je dodávána na vzduchovém odpružení, o čemž si většina cisteren u postřikovačů může nechat zdát. Cisterna má skvělé manévrovací schopnosti, je lehká a samozřejmě má velmi zajímavou cenu proti stejně velké návěsné variantě. A jako každá cisterna Annaburger může být vybavena o nerezovou sadu, díky které jsou všechny vnitřní součásti cisterny buď z laminátu, nebo z nerezu.

Cisterny Annaburger lze na přání dovybavit o různé příslušenství, ať už se jedná o různé kombinace mosazných i nerezových šoupat, koncovek na připojení k postřikovači, nasávací ruky různých provedení a nebo speciální plošiny pro míchací zařízení. Cisternu Annaburger HT 18.27 zakoupila v loňském roce společnost Zemos Křenov, která hospodaří u Svitav. Pro společnost to byl její první Annaburger, avšak nebyl poslední. O tom až někdy příště...


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás