Nákupní košík je prázdný

V Kojicích pracují tři Annaburgery

Čtvrtek 13.02.2014

Stále více zemědělských společností a farmářů požaduje kvalitní techniku, na kterou se mohou spolehnout a která jim pomáhá udržet náklady pod kontrolou. Taková technika musí být spolehlivá, výkonná a zastřešena dobrým servisem. Stále více subjektů si pod těmito pojmy představí stroje Annaburger. Agros - Kojice, spol. s.r.o. je velice pokroková farma, i přes relativně menší výměru používá pásový traktor John Deere 9430T a dvě výkonné sklízecí mlátičky, jednu dokonce s pásovým podvozkem. Takovou techniku někdy nemají i větší podniky. Ale kvalitní, spolehlivá a výkonná technika je dnes cestou kupředu.

V Kojicích mají zkušenosti s Annaburgery přes 6 let. Tehdy zakoupili návěs HTS 22.14 s překládacím šnekem. Návěs má kloubovou nápravu a objem 29 m3. O pět let později zakoupili překládací vůz HTS 22.16 o objemu 28 m3. Překládací vůz je důležitým článkem celé sklizně, protože umožňuje vysýpání mlátiček za jízdy, čímž nejen zvyšuje jejich výkonnost, ale snižuje i spotřebu paliva. Samozřejmostí je snížení zhutnění půdy díky tomu, že k mlátičkám zajíždí pouze překládací vůz. Dodaný vůz je vybaven také kloubovou nápravou a pneumatikami Alliance 600/55 - 26,5. Překládací šnek o průměru 550 mm zajišťuje přeložení 15 tun materiálu za minutu.

Posledním dodaným strojem Annaburger byl výměnný systém HTS 22.79 s třemi nástavbami. Tento výměnný systém je už na hydropneumatickém odpružení, je vybaven pneumatikami Michelin 600/55 R26,5, dvoustranná korba má objem 29 m3, cisterna 18 m3 a rozmetadlo hnoje má délku ložné plochy 6,8 m. Jedná se o největší dvounápravový výměnný systém na trhu.

Všechny tři Annaburgery jsme zachytili při sklizni obilí v oblasti Semína. Na poli pracovali tři sklízecí mlátičky, jmenovitě John Deere S690, Claas Lexion 600 Terra Trac a Claas Tucano 440. Věříme, že všechny stroje budou nadále pracovat k plné spokojenosti majitelů i řidičů.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás