Nákupní košík je prázdný

V Hannoveru začíná největší výstava zemědělských strojů na světě - Agritechnica

Sobota 07.11.2015

Nejlákavějším stánkem z námi zastupovaných firem bude jistě Annaburger, který vystavuje v hale 22, stánek B 12. Nebudeme do detailu prozrazovat vše, co na stánku uvidíte, ale jen napovíme, že k vidění bude mimořádná cisterna s pozoruhodnými parametry. Druhým představeným prototypem bude zbrusu nové rozmetadlo hnoje, inovovaný překládací vůz, největší přívozná cisterna Annaburger, která se kdy postavila, legendrání návěs a pak něco, co by stejně nikdo dle nápovědy neuhádl.

Krampe bude vystavovat tradičně v hale 4, stánek E 11. Ukáže průřez svým sortimentem s drobnými úpravami. Hákový nosič s novým hákovým mechanismem, populární návěs BB  700S, stálici stavební návěs HP 20, přívěs DA 34 a největší pozornost jistě bude přitahovat sedlový návěs Krampe Bandit.

Budissa Bag vystavuje v hale 7 na stánku B 12. Představí osvědčenou klasiku, vakovač s motorem, základní verzi vakovače RT 7000 Farm a pak Grain Bagger Europa, alias plnič vaků obilím. V hale 21 na stánku E 12 Vám ukáže firma Bomech, jak správně aplikovat kejdu do porostu v pořádném záběru.

Od úterý odpoledne do pátku dopoledne Vám budou na stáncích k dispozici naši obchodní zástupci Petr Dvořák (725 878 633), Michael Málek (602 171 435) a Jonáš Petrák (724 342 755). Neváhejte nás k sobě přivolat pomocí výše zmíněných čísel, ukážeme Vám novinky v sortimentu jednotlivých firem a samozřejmě Vás rádi uvidíme. Těšíme se na viděnou v Hannoveru!

Jelikož nechceme prozrazovat, co přesně se na stáncích od zítra uvidí, v galerii připomínáme expozici z minulé výstavy Agritechnica 2013.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás