Nákupní košík je prázdný

Universální rozmetadla hnoje a kompostů Annaburger HTS 11.04 - za málo peněz hodně muziky

Neděle 04.11.2012

Ideální rozmetadlo pro soukromé farmáře

V minulých letech jsme do ČR dovezli několik těchto rozmetadel řady HTS 11.04, které pracují v extrémních ,převážně horských podmínkách s traktory o výkonu okolo 100 k. Řada farmářů používá tato rozmetadla také pro dávkování jemného mulče na louky v dávce 1,5 t/ha. Na jaře má travní porost při dostatku vláhy dostatek živin na růst.

Rozmetadlo HTS 11.04 sice vypadá na fotografiích malé, ale objem korby umožňuje naložit rozmetadlo 13-14 m3 hnoje. Parabelicky odpružený podvozek a kola 550/45 -22,5" dávají rozmetadlu dostatečný jízdní komfort a stabilitu i s traktory o výkonu 100 k. Také v tomto se tato rozmetadla liší od svých konkurentů, kde s podobným objemem korby musí být použit traktor o výkonu 150 k.

Aplikační záběr je u tohoto typu rozmetadla 16-18 m, hnůj nebo kompost je rovnoměrně rozmetený v celém záběru. Vedle špičkových parametrů je zajímavá i cena rozmetadla, která se v základní výbavě pohybuje okolo 800 000,-Kč komplet. 

Zajímavostí tohoto typu rozmetadla je jeho spolehlivost. Prakticky u všech zákazníků jsme nemuseli v průběhu let zasahovat nebo něco řešit na strojích. Je to dáno tím, že konstrukčně tyto "menší stroje" vycházejí z větších rozmetadle Annaburger a proto nemají problémy v běžných podmínkách soukromých farem.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás