Nákupní košík je prázdný

Unikátní senážní vůz Annaburger pro firmu Zevar Větrný Jeníkov

Neděle 19.08.2012

Nové výzvy a řešení na míru

Firma Annaburger již několikrát prokázala, že se umí přizpůsobit požadavkům zákazníků v Německu, ale i u nás v ČR. Na objednávku bioplynové stanice firmy Zevar ve Větrném Jeníkově  vzniknul speciální vůz HTS 22.G03-04  s řetězovým dopravníkem, frézovacími válci a příčným gumovým dopravníkem, který je schopen dávkovat hmotu do speciálního příjmového dopravníku, který zásobuje fermentor.

Vůz je vybaven také váhou Digi -Star ve špičkové výbavě.  V současnsoti probíhá uprava řízení a zapínání davkování vozu s propojení na centrální velín. Pohon řetezového dopravníku je odvozen od separátní jednotky umístěné vedle stání vozu. Kompletní náklad je 10 x za dopoledne nadávkován do fermentoru. Navážení vozu probíhá 2 x denně.

Na fotografiích je zachyceno stání vozu v současné době. Na systému řízení se ještě popkračuje. Tuto věc ale dělá specializovaná firma.

Na fotografiích je vidět, že senážní vůz nahrazuje u bioplynové stanice tzv. dávkovací stůl nebo příjmový dopravník. Vůz dávkuje krmivo přímo do vynášecího dopravníku bioplynové stanice, který zásobuje fermentor.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás