Nákupní košík je prázdný

Tříválcové rozmetací ústrojí Annaburger se osvědčilo nejen na novém Telelineru

Pondělí 01.10.2012

Kvalita rozhozu, výkon a nízká spotřeba i se starším traktorem

Ne vždy je možno ve 4 denním pronájmu rozmetadla poznat jeho kvality, zvláště když je k dispozici k pohonu, to co má kola a je volné. I přesto dokázal opět nový Teleliner své kvality práce u dalšího zákazníka. Na jednom poli pracoval s dvěma rozmetadly RA-100. Rozdíl byl na první pohled patrný v záběru - Annaburger 20 m , RA-100 - 10 m, rozdrobení materiálu bylo u Annaburgeru patrné na první pohled jak je vidět na jedné z fotek .

Na rozmetadlo se nakládalo odhadem 18-20 t těžkého hnoje, při dávce 40 t/ha. Kvalita práce a rozhoz v pořádku, s trochu lepším traktorem by byl výkon ještě lepší.

U všech rozmetadel Annaburger nad 14 t je běžnou výbavou elektrohydraulické ovládání stroje s displejem, na kterém si obsluha nastaví podle tabulek dávku a s tou pak pracuje. Při režimu Auto hlídá elektronika otáčky frézovacích válců a to, zda se točí rozmetací kotouče. V případě problémů zastaví dávkovací dopravník.

U většiny rozmetadel Annaburger je standardně dodávána zvedatelná náprava, která má svůj význam při negativním zatížení závěsu, když postupuje rozmetaný materiál do zadní části vozu. I když řada obsluh na tuto "vychytávku" zapomíná, je to velice dobrá věc. Na začátku stačí lehce o 2 cm přizvednout nápravu, pokud je materiál 1,5 m před koncem, dá se zvednout celá náprava.

Rozmetadlo a senážní vůz Teleliner je novinka firmy Annaburger, proto ji v letošním roce předvádíme hojně našim zákazníkům a prodejcům.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás