Nákupní košík je prázdný

Třínápravová cisterna Annaburger HTS 33K.28 jezdí v ZAS Býšť

Čtvrtek 09.02.2023

Aplikační cisterny nabízí firma Annaburger v objemech od 10 do 28 m3, přičemž suverénně nejpopulárnější jsou největší dvounápravové cisterny s objemem 18 m3. Mezi třínápravovými stroji je nejoblíbenější cisterna HTS 33.27 nebo 28 s objemem 24 kubíků. Cisterny jsou v základu dodávány na hydraulicky odpruženém podvozku s hydraulickým nuceným řízením, kdy je navíc první náprava vždy zvedatelná. Robustní páteřový rám umožňuje zavěšení různých aplikátorů a zároveň přispívá k dlouhé živtnosti celého stroje při použití na poli i na silnici.

Cisterna v Býšti je v provedení s čerpadlem Vogelsang VX 186-260Q s výkonem 5 430 l/min. Podvozek je osazen pneumatikami BKT s populárním rozměrem 650/65 R30,5. Samozřejmostí je stranový plnící otvor a horní pneumaticky ovládaný otvor. Ovládání cisterny je přes elektrohydraulický terminál umístěný v traktoru. Na zadním rámu je umístěn čtyřbodový závěs, který může nosit různé druhy aplikátorů dle potřeby zákazníka. Momentálně je na něm zavěšený hadicový aplikátor Voglesang o záběru 15 metrů.

V Býšti jsme cisternu zachytili při podzimním vyvážení digestátu z bioplynové stanice. Vzdálenost mezi bioplynkou a polem byla 15 km, což jsou přesně ty podmínky, kde Annaburger vyniká díky skvělému podvozku a robustnímu rámu. Cisterna byla agregována s traktorem Case IH Optum 270. Pro společnost ZAS Býšť je to již druhý Annaburger po předloni dodaném návěsu HTS 22.12. V letošním roce přijdou do republiky další dvě takové cisterny HTS 33K.28, což jen potvrzuje silnou pozici Annaburger v segmentu cisteren s objemem 18 m3 a více.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás