Nákupní košík je prázdný

Třínápravová cisterna Annaburger HTS 29.27 o objemu 21 m3 pracuje již více jak 6 let ve společnosti Vema Chrudim

Pondělí 03.09.2012

Annaburger je držák.....

Dopravní technika Annaburger pracuje v řadě podniků již řadu let . U společnosti Vema Chrudim, která se zabývá chovem prasat, pracuje tato cisterna již několik sezon, přičemž každý rok aplikuje minimálně 20 000 m3 kejdy.

Na fotografiích v příloze je zachycena aplikační cisterna na jaře tohoto roku, při aplikaci kejdy do porostu obilovin. Tímto způsobem získává farmář profit díky úspoře minerálních hnojiv.

Cisterna Annaburger je vybavena hydropneumatickým odpružením náprav a nuceným řízením náprav ,což přispívá k vysokému komfortu na silnici i na poli.Ovládání funkcí stroje se provádí pomocí elektrohydrauliky z traktoru. Hadicový aplikátor Annaburger je vybaven Drop-stop systémem proti ukapávání kejdy při dopravě. Při dopravě se dá zvednout přední náprava, takže farmář šetří sadu gum.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás