Nákupní košík je prázdný

Tři nové cisterny Annaburger pro společnost Agro 2000

Úterý 14.01.2014

Cisterny Annaburger patří k nejoblíběnejším a nejspolehlivějším cisternám v České republice. Všechny tři dodané modely HTS 22.27 byly vybaveny hydropneumaticky odpruženými nápravami BPW. Tato nejkomfortnější varianta odpružení je stále častěji požadována pro vysoký komfort jízdy, stabilitu na svahu i při cestách na silnici a pro vysokou životnost a spolehlivost. Nároky na aplikační cisterny totiž stále rostou a hydropneumatické odpružení snese těžké nároky zemědělského provozu i občasné přetěžování.

Cisterny jsou vyrobeny ze sklolaminátu a mají objem 18 m3. Díky konstrukci ze sklolaminátu jsou cisterny vysoce odolné proti korozi a degradaci vlivem převážených látek, včetně DAMu. Cisterny byly vybaveny 12 m hadicovými aplikátory, které byly připevněny k cisternám napevno. Dvě z cisteren byly vybaveny krátkou nasávací rukou o průměru 200 mm. Zajímavostí je i dodání passportů na tlakové nádoby, které jsou u všech vývěvových cisteren nutností a jsou stále častěji vyžadovány při různých kontrolách. U strojů Annaburger to není žádný problém.

Dvě cisterny byly dodány se standardním obutím, pneumatikami Michelin 600/55 R26,5. Poslední cisterna byla obuta do pneumatik Michelin 710/50 R26,5. Kompletní elektrohydraulické ovládání všech funkcí stroje je samozřejmostí, stejně tak špičkové vývěvy Jurop o výkonu 12 200 l/min.

Věříme, že nové cisterny budou pracovat ke spokojenosti společnosti Agro 2000, stejně tak jako předchozí stroje Annaburger. Vážíme si projevené důvěry v techniku Annaburger, která by nebyla možná bez skvělých výsledků již používaných Annaburgerů. Přejeme společnosti Agro 2000 mnoho spokojenosti s novými cisternami Annaburger.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás