Nákupní košík je prázdný

Technika od CRS Marketing na slavnostním dnu ve Slavíkově

Pondělí 28.04.2014

Spolupráce s Družstvem vlastníků půdy a majetku začala na konci roku 2004, kdy jsme dodali první dva výměnné systémy Annaburger HTS 22.79 na hydropneumatickém odpružení. Tehdy se jednalo o horkou novinku a i po téměř deseti letech se výměnné systémy HTS 22.79 řadí k naprosté špičce v oboru jak z hlediska velikosti nástaveb, tak i výbavou.

O deset let později jsou Annaburgery základním článkem logistiky ve Slavíkově. V současné době družstvo používá čtyři výměnné systémy HTS 22.79, k čemuž mají k dispozici 4 korby, 3 rozmetací nástavby a 3 cisternové nástavby s aplikátory. Menší traktory Fendt jsou agregovány s dvěma návěsy Krampe Big Body 600, které ve Slavíkově zakoupili v posledních dvou letech. Všechna tato technika byla na slavnostním dnu vystavena. Jediným zástupcem, který chyběl, byla cisterna HTS 20.27 o objemu 15m3, která právě sloužila jako dovoz vody pro postřikovač. Při cestě zpátky jsme se na cisternu zajeli podívat.

Každého návštěvníka muselo nadchnout moderní prostředí na farmě, které v našich končinách nebývá zvykem. A jelikož ve Slavíkově používají špičkovou techniku, je jasné, že ta si žádá spičkové garážování. Návštěvníci spatřili celou domácí flotilu traktorů Fendt o výkonu od 150k až do 360 koní, dva kombajny Claas Lexion 560, legendární řezačku Claas Jaguar 850 ve speciálním limitovaném zbarvení, samojízdný žací stroj Krone Big M 420, lis na hranaté balíky Claas Quadrant, traktor Claas Axion a další stroje.

Návštěvníky přivítal předseda představenstva Ing. Václav Němec, krátké proslovy měli i dlouholetí obchodní partneři - prodejci traktorů Fendt, techniky Claas a strojů Krone a Lemken. Na akci nechybělo občerstvení jak jinak, než z vlastních prasátek. Pozitivní bylo, že akci navštívili i studenti nedaleké základní školy, mezi kterými se možná rodí budoucí mechanizátoři, agronomové či traktoristé.

Děkujeme Ing. Němcovi a DVPM Slavíkov za pozvání na tuto akci a přejeme mnoho úspěchů ve všech činnostech družstva. Doufáme, že spokojenost s technikou Annaburger a Krampe bude i nadále vysoká, a že se početná rodina moderní dopravní techniky ještě rozšíří.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás