Nákupní košík je prázdný

Technika Annaburger a Krampe na Dnu otevřených dveří společnosti Agroservis JaS

Pátek 27.06.2014

Firma Agroservis JaS je náš obchodní zástupce v oblasti Kolínska, Kutnohorska a Mladoboleslavska. Krom techniky Annaburger a Krampe prodává především techniku Claas a Väderstad, jejíž produkty patří k těm nejpopulárnějším v ČR. Každý jistě potvrdí, že řezačky a sklízecí mlátičky Claas jsou špičkou ve svém oboru, a je tedy logické, že majitel špičkové sklizňové techniky potřebuje i špičkovou dopravní techniku.

V areálu firmy v Zibohlavech u Kolína bylo vystaveno mnoho zemědělské techniky. Ale mezi běžně víděnými kusy se objevilo i pár zajímavostí, na které se nenarazí na každém rohu. Pozornost poutala pásová sklízecí mlátička Claas Lexion 770 Terra Trac s žací lištou o záběru 10,5 metru. Premiéry se dočkal nový model řezačky Claas Jaguar 870, který byl špičkově vybaven.

Z námi dodávané techniky byl vystaven návěs Krampe Big Body 550. Jedná se o robustní stroj s délkou korby 5,5m a základním objemem 19 m3. Vůz je vybaven nápravami BPW, parabolickými pružinami s nosností 24 tun, a to i přesto, že celková hmotnost vozu je "jen" 20 tun. Nechybí samozřejmě pneumatiky Michelin Cargo XBib 560/60 R22,5. Tento vůz bude sloužit jako předváděcí.

Druhým vystaveným zástupcem našeho sortimentu byl notoricky známý výměnný systém Annaburger HTS 22.79 s korbou. Tento výměnný systém byl hydropneumaticky odpružen, měl hydraulicky odpruženou oj, zvedací nápravu, elektrohydraulické ovládání, pneumatiky Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5. Dvoustranně sklápěná korba měla délku 7 metrů a objem 29 m3, který šel dále navýšit pomocí nástavků o výšce 55 cm. Z dalších nástaveb lze zakoupit rozmetadlo hnoje s délkou ložné plochy 6,8 m, cisternu o objemu 18 m3, překládací vůz o objemu 28 m3 či plošinu na přepravu balíků. Tento vůz patří společnosti Zemědělská výroba a služby, s.r.o. se sídlem v  Toušicích.

Děkujeme společnost Agroservis JaS s.r.o. za pozvání na tuto akci a za prezentaci našich produktů. Přejeme společnosti mnoho úspěchů.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás