Nákupní košík je prázdný

Tandemová rozmetadla Güstrower na Vysočině

Středa 11.07.2018

Od roku 2017 pracují dvě rozmetadla Güstrower GDK 9.000 u našeho velmi váženého zákazníka na Vysočině. Výbava rozmetadel je vynikající. Důraz byl kladen na nízký tlak na půdu, proto mají stroje na osvědčené boogie nápravě pneumatiky Alliance 650/65 R30,5. Objem zásobníků rozmetadel je 9 m3. To by se teoreticky dalo ještě navýšit pomocí nástavků. 

K rozmetadlům byly dodány rolovací plachty, hydraulické hraniční hnojení a sekční a klínové hnojení. Ve standardu mají rozmetadla vlastní hydraulický okruh, který snižuje potřebu oleje z traktoru. Zajímavostí také je, že oba stroje mají schválení na 40 km/h, což mezi rozmetadly na minerální hnojiva rozhodně není zvykem. Připojení přes traktor je přes spodní závěs a pánev K 80.

Linka s oběma stroji je samozřejmě velmí výkonná. Jistě na to mají vliv i traktory Fendt 828 Vario, které o rozmetadlech téměř neví a dokáží se s nimi pohybovat po poli velkými rychlostmi. Zde se ukázala genialita v pořízení tandemového rozmetadla, protože jeho chování na poli je velmi klidné. Samotný výkon rozmetadel by nebyl nic platný, nebýt pořádného přívozu hnojiva. Ten zajišťuje třínápravový překládací vůz Annaburger HTS 29.16 o objemu 33 m3. V páru dokáží rozmetadla udělat asi 500 hekatrů za den, pokud rozmetadlo pracuje samo, je to přes 300 hektarů.

Linka s překládacím vozem Annaburger a rozmetadly Güstrower GDK 9.000 patří k nejvýkonnějším u nás. Těší nás spokojenost zákazníka s námi dodanou technikou. Rozmetadla Güstrower i překládací vůz Annaburger dodal náš prodejce v oblasti Vysočiny a jižní Moravy - pan Ing. Jiří Denemarek.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás