Nákupní košík je prázdný

Světová premiera nového konceptu Annaburger na výstavě Země živitelka 2012

Čtvrtek 23.08.2012

Světová premiéra nového konceptu Schubmax Plus v ČR

Na výstavě ZŽ v Českých Budějovicích, která začíná v příštím týdnu, představíme absolutní novinku firmy Annaburger. Třínápravový model vozu HTS 29.17 Schubmax Plus byl  představen již na podzim loňského roku. U nového modelu s tandemovým podvozkem  šla firma Annaburger ještě dál a připravuje k základnímu vozu dva adaptéry - překládací šnek a rozmetací ústrojí.  To doposud u normální verze Schubmax nešlo.

Rozdíly mezi modely Schubmax a Schubmax Plus

Zatímco klasický model Schubmax je prioritně určen pro ty zákazníky, kteří chtějí z 80% vozit každý den senáž a siláž nebo štěpku a zbytek času  vozit obilí, tak model Schubmax Plus je více určen pro převoz jak obilí,  tak i senáže. Nový vůz  má nižší postranice 1,8 m, jiný tvar korby, který lépe těsní štít při vyprazdňování obilí. Tvar výtlačného štítu u modelu Plus více připomíná štít z modelu Schubfix.

Podle informací firmy Annaburger by výtlačný štít měl lépe pracovat s obilím. Druhou věcí je menší nebezpečí přetěžování vozu u obilí. Senážní nástavby se dají rychle oddělat. Základní korba má výrazně menší objem než klasická korba Schubmaxu. Se senážní nástavbou se objem vozu na objemné materiály vyrovná.

Profi hydropneumatické odpružení a pneu Michelin o šířce 710 mm

Výstavní model Schubmax Plus na tandemu je vybaven hydropneumatickým odpružením BPW, zvedatelnou nápravou a širšími pneu 710/50 - 26,5" Michelin. U těchto vozů s vyšším těžištěm  je toto obutí velice dobrá volba. Ke standardu výbavy patří také hydropneumaticky odpružená oj a komfortní elektrohydraulika.

Více informací obdrží naši zákazníci na výstavě ZŽ ve stánku firmy Daňhel Agro u pavilonu Z, kde náš partner pro jižní Čechy vystavuje.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás