Nákupní košík je prázdný

Stále oblíbenější model cisterny Annaburger HTS 29.27 s parabelickými pružinami

Pondělí 26.12.2011

Rozumný kompromis mezi kvalitou a cenou

Před časem jsme dodali jednomu zákazníkovi v ČR podobně vybavenou cisternu o objemu 23 m3 na parabolicky odpruženém podvozku. V současnosti si tento podvozek oblíbila také řada zákazníků firmy Annaburger v Německu. Na prvním místě je jistě nižší cena, na druhou stranu na míru šitý podvozek s parabelickými pružinami si firma Annaburger na své vozy nechává dělat u firmy BPW již několik let. Zákazníci, kteří mají toto odpružení u návěsů jsou maximálně spokojeni, proto se dá očekávat i spokojenost v segmentu cisteren.

Vysoká stabilita díky širokému středu pružiny

Nápravy BPW jsou na návěsech a cisternách Annaburger speciálně přichyceny, takže mají vysokou stabilitu jak na silnici tak i v terénu. Velká kola 600/55-26,5" Michelin přinášejí vysoký komfort a nízký tlak na půdu. v kombinaci s hydraulicky odpruženou ojí a elektrohydraulickým ovládáním vozu je tento typ cisterny zajímavá volba pro řadu našich zákazníků.

Pro příští rok počítáme s ukázáním podobné cisterny také  v našich podmínkách.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás