Nákupní košík je prázdný

Společnost ZS Veveří z Veverských Knínic se rozhodla pro velkoplošné rozmetadlo Gustrower

Sobota 26.02.2011

Více muziky již ve standarní výbavě rozmetadla.....

Rozmetadla Gustrower jsou jedinná rozmetadla na trhu, která mají řetězový dopravník, hydraulický pohon kotoučů přes vlastní hydraulický systém a elektronické dávkování ve standardní výbavě. Základní počítač LH-Agro 500 je u nás kompatibilní s jakýmkoliv N- senzorem (systém variabilního dusíkatého hnojení) a také s jakýmkoliv systémem GPS. Navíc dnes nabízíme za příplatek možnost ovládání rozmetadla přes jakýkoliv ISO-BUS terminál , který je na trhu.

Robustní náprava BPW

Na rozdíl od konkurentů používáme ve standardu robustní a největší nápravu BPW s nosníkem náprav 150 x 150 mm, bubny 410 x 180 mm s možností jak pevné nápravy, tak odpružení parabelickými pružinami. Tuto verzi používá většina zákazníků s dopravními vzdálenostmi nad 8 km. Obložení a systém brzd je kompatibilní s tím co máme na technice Annaburger, což má pro zákazníka výhodu v podobě rychlé dodávky dílů, v případě potřeby. Základní rozchod nápravy je 1,8 m ,na přání dodáváme rozchod 2,25 m.

Nové rozmetací ústrojí H

Vedle standardního a osvědčeného rozmetacího ústrojí nabízíme nyní zákazníkům, kteří chtějí rozmetat močovinu až na 36 m nový typ rozmetacího ústrojí H, který je vybaven kotouči se 4 lopatkami. První reference nového rozmetacího ústrojí jsou velice pozitivní.

Rychlá dodávka rozmetadel

Určitou výhodou firmy Gustrower je rychlá dodávka strojů v rozmezí 14 dní až 4 týdnů podle výbavy náprav a pneumatik.Navíc máme k dispozici předváděcí rozmetadlo D-077 s objemem 10 m3, které mohou zákazníci vyzkoušet nebo si zapůjčit na dobu než zákazníkovi dodáme nový stroj.

Referenční list našich zákazníků je na našich stránkách v sekci rozmetadel -model D-070.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás