Nákupní košík je prázdný

Společnost ZEMAS AG, a.s. používá dva návěsy Annaburger

Pondělí 27.02.2023

Návěs Annaburger HTS 22.14 byl do společnosti ZEMAS AG zakoupen v tradiční výbavě. Podvozek je hydraulicky odpružen, přední náprava je zvedatelná a zadní náběžná. Pneumatiky od firmy Michelin mají tradiční rozměr 600/55 R26,5, tedy skvělý kompromis mezi tlakem na půdu a ekonomikou provozu na silnicích. Návěs je v provedení dvoustranný sklápěč, kdy korbu lze sklápět dozadu a nebo do levé strany. Nechybí tradiční nástavky o výšce 490 mm, které základní objem korby 29 m3 zvyšují až na 37 m3, což je výrazné navýšení přepravního výkonu oproti dříve používaným menším návěsům české výroby.

Druhý návěs HTS 20.12 byl zakoupen o rok později a je oproti svému většímu bratříčkovi o 0,5 m kratší. Zároveň má kloubovou nápravu s pneumatikami Alliance 560/60 R22,5. Návěs je vhodnější za menší traktory, ale stále se dokáže pochlubit objemem korby 26,5 m3 a 34 m3 při použití senážních nástavků, což jsou excelentní čísla na "malý" návěs.

Oba návěsy jsme zastihli při sklizni senáží v červnu loňského roku. Agregovány byly s traktory Massey Ferguson. Společnost ZEMAS AG chová krávy s produkcí mléka i krávy na maso, takže spotřeba objemných krmiv je značná. Navíc má i bioplynovou stanici, což dále klade nároky na dopravní techniku v podniku. Oba návěsy byly dodány přes Ing. Jiřího Denemarka. Děkujeme společnosti za projevenou důvěru!


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás