Nákupní košík je prázdný

Společnost ZAS Věž u Humpolce je s dopravní technikou Annaburger spokojena

Neděle 09.10.2011

S Annaburger dopravní technikou jsou spokojeni

Dva výměnné systémy Annaburger HTS 20.79 s korbou pracovali při dopravě hmoty z pole k senážnímu lisu Budissa Bag, který patří dalšímu našemu zákazníkovi, společnosti Agroslužby Žďár nad Sázavou.  Plnění lisu je díky odklopnému spojleru podvozků Annaburger bezproblémovou záležitostí. Všechny dopravní prostředky firmy Annaburger jsou upraveny pro bezproblémové plnění do lisu Budissa Bag, které se v továrně Annaburger také vyrábějí.

Společnost ZAS Věž používá již více jak 5 let dva podvozky HTS 20.79 s hydropneumatickým pérováním ,výměnou nástaveb do 20 minut a řadou dalších "vychytávek". V současnosti mají ve Věži dvě korby a jednu rozmetací nástavbu. Oba dva podvozky  pokrývají v oblasti odvozu objemných krmiv více jak 2/3 dopravní kapacity v podniku. To samé platí i o odvozu obilovin a brambor.

Výhodou dopravní techniky Annaburger jsou nízké náklady na provoz a minimální potřeba náhradních dílů, což se kladně projevuje na provozních nákladech. S naší dopravní technikou jsou ve Věži velice spokojeni.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás