Nákupní košík je prázdný

Společnost Pomona Těšetice u Znojma pracuje s novým výměnným systémem Annaburger

Sobota 11.12.2010

Výměnný systém HTS 33.79 -extratřída mezi výměnnými systémy

Praktikům je již řadu let známo, že firma Annaburger je vedoucí firmou na trhu v Evropě, pokud jde o výměnné systémy nástaveb v segmentu tzv. Profi techniky.  Díky výrobě prakticky všech nástaveb v závodě Annaburger je schopna od začátku až do konce konstruovat celý systém a ten postupně vylepšovat.

Snímky ze zaškolení nového systému HTS 33.79  jsou ze společnosti Pomona Těšetice u Znojma. Tento podvozek s nástavbami je jeden ze šesti, které budeme do konce roku dodávat do společnosti Agro Měřín a.s.  Díky tomu bude v Měříně a ve spoluvlastněných firmách pracovat celkem 10 tridem výměnných systémů Annaburger.

Poslední systémy jsou výhradně vybaveny nuceným řízením náprav, které se v podmínkách skupiny Agro Měřín a.s. osvědčilo.  Součástí zaškolení každého výměnného systému je také agregace s traktorem a zprovoznění nuceného řízení naším technikem.

Na obrázku je cisternová nástavba 24 m3 s hadicovým aplikátorem 12 m a dělícími hlavami EXo-cut.  Podobný výměnný systém pracuje již dva roky na středisku v  Drnholci  u Pohořelic, kde odvádí špičkové výkony.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás