Nákupní košík je prázdný

Společnost Podorlicko a.s. Trnov se rozhodlo pro přívoznou cisternu Annaburger

Pondělí 04.06.2012

Nejprodávanější přívozná cisterna ....

Pokud zavítají farmáři na velké farmy ve východním Německu, zpravidla zde uvidí mnoho přívozných cisteren Annaburger HT 24.27 o objemu 21 m3. Tato cisterna je nejprodávanějším modelem v oblasti přívozných traktorových cisteren nejen ve východním Německu, ale postupně také v ČR.

Proč tomu tak je?

Přívozné cisterny Annaburger se lehce táhnou, mají osvědčenou konstrukci s přední vzduchem odpruženou nápravou, stabilní kloubovou výkyvnou nápravu, laminátovou nádrž a malý tahový odpor. Ovládání takovéto cisterny je velice jednoduché. Navíc poměr ceny a kvality je u tohoto modelu velice příznivý.

V době rozšiřování bioplynových stanic potřebují zemědělské podniky přepravovat na silnici velké množství kejdy a fugátu. Doprava se orientuje směrem z farmy do bioplynové stanice a v době vývozu na pole z bioplynové stanice na pole. právě zde najde uplatnění přívozná a často i aplikační cisterna HT 24.27.   Po vybavení cisterny plošným aplikátorem je možno touto cisternou kejdu i aplikovat na strniště.

Naším partnerem v prodeji této přívozné cisterny byla firma Agroservis Záměl s.r.o., autorizovaný prodejce techniky New Holland.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás