Nákupní košík je prázdný

Společnost PALOMO, a.s. Loštice používá již 10 let návěsy Annaburger

Pátek 01.11.2013

Návěsy Annaburger HTS 20.14 se vyznačují jednoduchostí a robustní stavbou. Stroje byly dodány s kloubovou neřízenou nápravou a pneumatikami Alliance 550/60 - 22,5. Délka korby je 6,5m a výška bočnic 1,6 m bez nástavků, vozy tedy vezou poměrně dost materiálu. Avšak díky nadčasové stavbě vozu a velkým pneumatikám je jejich tahový odpor relativně malý, což potvrzuje i fakt, že vozy jsou téměř celou dobu v Lošticích agregovány s traktory ZTS o výkonu cca 160 koní.

Takové soupravy mají nízké náklady na pohonné hmoty, na nové pneumatiky a samozřejmě i celkové pořizovací náklady. Vozy v Lošticích odváží obilí, senáž, siláž, hnoje i cukrovku. Používají se od roku 2003, není tedy moc odvážné konstatovat, že za tu dobu se bohatě zaplatily. Nejsou to ale jediné Annaburgery v Lošticích. Společnost vlastní také jednoúčelový návěs HTS 22.14 od roku 2008. Ten má délku korby 7 metrů.

Oba vozy spolu s nákladním automobilem dokázaly odvážet většinu obilí od kombajnů. Nutno připomenout, že kombajny byly osazeny skvělými žačími lištami McDon o záběru 10,7 metru, jejich výkon byl tedy nemalý. Jsme rádi, že se stroje Annaburger těší oblibě a spokojenosti ze stran jejich uživatelů, zvláště pokud se jedná o pokrokové podniky, jako je například PALOMO, a.s.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás