Nákupní košík je prázdný

Společnost Mráz Agro CZ používá už rok cisternu Annaburger

Středa 19.10.2016

Cisterny Annaburger jsou v České republice velice známé. Základy skvělému renomé položily cisterny HTS 100.27, které se v minulosti vyráběly právě v Annaburgu a nejenom, že jich ještě značné množství stále pracuje nejen na českých farmách, ale poptávka po nich je obrovská a ceny i desítky let starých strojů jsou neuvěřitelné. Moderní cisterny Annaburger se samozřejmě patřičně zvětšily, ale základ zůstává stále stejný - nereznoucí a lehká laminátová nádrž.

Laminátová nádrž přináší spoustu výhod, především absolutní odolnost vůči DAMu i jiným agresivním látkám a nižší hmotnost. Díky moderním technologiím není problém cisternu opravit při poškození, což byl jeden z hlavních argumentů proti laminátové konstrukci. Cisterna HTS 22.27 má objem 18 m3 a je to největší dvounápravová cisterna. Stroj, který byl určen v loňském roce na předvádění, byl vybaven 12ti metrovým hadicovým aplikátorem, má kloubovou výkyvnou nápravu a pneumatiky Michelin 600/55 R26,5. Mezi samozřejmosti cisterny patří horní a boční plnící otvor nebo komfortní elektrohydraulika. Mezi vychytávky cisterny naopak patří hydraulicky odpružená oj a zvedatelná náprava. Plnění a vyprázdnění cisterny zajišťuje vývěva firmy Jurop o výkonu 12 200 l/min.

Jelikož se snažíme udržovat rozsáhlou flotilu předváděcích strojů pro naše zákazníky, mnohdy máme k dispozici zánovní stroje za lepší ceny. Neváhejte nás proto kontaktovat s poptávkou. I v této době disponujeme podobnou cisternou Annaburger, která je k dispozici k prodeji.

 

Za fotografie cisterny Annaburger děkujeme panu Radimu Královi.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás