Nákupní košík je prázdný

Společnost Agroservis Višňové a.s. se rozhodla zakoupit nový výměnný systém Annaburger HTS 22.79 s novou rozmetací nástavbou Teleliner

Pondělí 22.08.2011

Tři frézovací válce = průchodnost 1,8 m vrstvy hnoje

Rozmetací nástavba Teleliner na podvozku výměnného systému HTS 22.79 má délku korby 6,9 m, šířku 2,3 m a výšku postranic v základu 1,2 m. Podle potřeby je možno postranice hydraulicky zvednout až do výšky 1,8 m. To je výhodné u lehčích materiálů, jako je drůběží trus nebo lehká podestýlka.

Rozmetací ústrojí tohoto rozmetadla je na rozdíl od standardu vybaveno třemi frézovacími válci. výhodou je vysoká průchodnost hmoty rozmetacím ústrojím a lepší kvalita rozdružování a aplikace.

Sečteno podtrženo, rozmetadlo ve Višňovém nahradí 2,5 rozmetadel na podvozku Liaz, vykazuje nižší utlačení pozemků a navíc podvozek se dá použít na jednu z dalších nástaveb, které jsou u firmy Annaburger k dispozici.  Rozmetací  záběr 24 m, možnost dávkování od 1,5 t do 50 t/ha v jednom pojezdu, to jsou základní výhody rozmetadel Annaburger.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás