Nákupní košík je prázdný

Společnost Agroservis Višňové a.s. používá již několik let bez problémů dvě rozmetadla Gustrower o objemu 11 m3

Sobota 11.12.2010

Dvě rozmetadla Gustrower na jednom poli....

Na úvod je třeba říci, že se jedná o unikátní fotky rozmetadel Gustrower na jednom poli a v takovémto podniku jako je Višňové. Rozmetadla řady 50 označená jako D-058 o objemu 11 m3  jsou vyrobena v roce 2004 a každý rok slouží k aplikaci minerálních hnojiv v tomto "velkém a progresivním zemědělském podniku" na sever od Znojma.

Při nasazení vozů s překládacím vozem se dá při přihnojování dosáhnout výkon 30 a více ha za hodinu u jednoho rozmetadla. Díky elektronickému dávkování hnojiva a hydraulickému pohonu kotoučů je možno udržovat otáčky kotoučů a tím i kvalitu rozmetání ve stejné kvalitě jak při jízdě z kopce i do kopce. Většina konkurenčních rozmetadel využívá k pohonu kotoučů kardanový hřídel od traktoru, kde otáčky mohou kolísat podle zatížení traktoru.

Ve Višňovém pracují naše rozmetadla již několik sezon absolutně bez problémů, i když musí odvést velké výkony při základním hnojení a při přihnojování. Výhodou rozmetadel Gustrower je také řetězový dopravník, který dokonale dávkuje přesně jakékoliv hnojivo. Na posledním obrázku je detail rozmetacího ústrojí s 5 lopatkami, které hází hnojivo do porostu pod úhlem 25 stupňů. U nových modelů je již nabízen i nový model rozmetacího ústrojí na močovinu se záběrem 36 m .

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás